fbpx
DE WERKWIJZE

Hoe werkt het?

Als je op zoek bent naar een keuken die perfect bij jou past, dan is het begrijpelijk dat je hier voldoende tijd en aandacht aan wilt besteden. Bij ons kun je daarom rekenen op 3 fases die we speciaal hiervoor hebben ontworpen. Lees hieronder meer over deze fases en ontdek hoe wij jouw zoektocht naar een droomkeuken zo soepel en efficiƫnt mogelijk maken.

Fase 1

Orientatie en offerte

Bij het uitkiezen van jouw nieuwe keuken willen wij jouw wensen en eisen zo goed mogelijk vertalen naar jouw droomkeuken. Dit doen we met veel zorg en aandacht, waarbij je alle tijd mag nemen die je nodig hebt om de juiste beslissingen te maken. Onze deskundigen zullen een vrijblijvende 3D-tekening en offerte opstellen en deze waar nodig toelichten of aanpassen. Zo zorgen we ervoor dat jouw keuken perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen.

Fase 2

Aankoop en bestelling

Wanneer je besluit klant te worden bij By.D Keukens, gaan we direct aan de slag met de definitieve keuken. Om er zeker van te zijn dat alles perfect past, zullen we bij jou thuis de keuken nauwkeurig inmeten. Bovendien ontvang je een gedetailleerde technische tekening waarin al het stroom- en leidingwerk wordt aangegeven. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe keuken volledig aan jouw wensen voldoet en perfect past in jouw huis.

Fase 3

Montage en service

Eindelijk is het zover: de montage van jouw nieuwe keuken! By.D Keukens neemt deze klus volledig uit handen, zodat jij direct aan de slag kunt in jouw gloednieuwe keuken. Natuurlijk kan er altijd iets misgaan, zelfs bij ons. Maar wees gerust: we zorgen ervoor dat eventuele problemen met de grootste zorg worden opgelost, zodat jij kunt genieten van een prachtige keuken voor de komende jaren.

Top